Prøver lige igen:
Cannelloni med Bechamelsauce
Canneloni ala besciamella
25 gram smør
300 gram spinat
200 g hakket oksekød
1 skive kogt skinke
2 spsk. parmesanost
1 æg, letpisket
Salt og peber
Bechamel:
50 gram smør
50 gram hvedemel
5 dl mælk
Muskatnød
Salt og peber
200 gr. cannellonirør
• Varm ovnen op til 200 grader
• Smør et ovnfast fad med smør
• Skyl spinaten ( skal gøres grundigt)
• Damp den i det vand der hænger ved efter skylningen i ca. 5 min.
• Lad den dryppe godt af
• Purer spinaten
• Steg oksekødet
• Hak skinken
• Bland spinat, oksekød, skinke, parmesan og æg
• Lad det evt. køle lidt af og
• Fyld så cannelonirørerne ( anvend en plastikpose, som fyldes og skær et hjørne af, det er det nemmeste)
• Bechamel :
• Smelt smør, og tilsæt hvedemel- rør/pisk til en lind konsistens og tilsæt mælk lidt efter lidt, kog op- tilsæt lidt muskatnnød (smag til- der skal ikke bruges ret meget)
• Tilsæt desuden lidt salt og peber
• Dæk cannellonierne med bechamel og små klatter smør
• Bag dem ca. 20 minutter
• Lad dem stå 5 minutter før servering
• Så en god rødvin og et godt brød til ?