|
| Vild med majs ? smuller54 har modtaget 15 point for dette tip Fra : smuller54 | Vist : 926 gange
Dato : 26-03-12 18:13 |
|
Majsdeller:
400- 500 g. majskorn(frosne eller fra dåse)
½fed hvidløg
1 æg
2 spsk mel (eller polenta)
½tsk.bagepulver
salt /peber (fingerdrøs af hver)
1 spsk. hakket purløg
½tsk. paprika
ta' 2/3 del majs og blend med hvidløg, æg, mel, bagepulver, paprika, salt og peber .
Derefter bland med resten af majs og hakket puløg.
Sættes på pandens med en spiseskes størrelse
Steges med neutral olie (rasp), og vendes først når skorpen er sat.
Spises til diverse kødretter eller bare neutral med eks. en god salat og så ikke at forglemme en god harrisacreme:
4-5 søde røde pebre
1spsk. olivenolie
2 fed hvidløg
½ tsk. cayennepeber
2 spsk. friskpresset citron
100 gr. græsk yougurt
frugterne halveres, lægges på bagepapir. Vend dem i olie og drys med salt
175 gr. varmluft i ca. 45 min. Vendes undervejs. De sidste 5 min. tilsættes hvidløg, hakket fint.
afkøl
blend det hele i en food processor eller hakker, sammen med krydderier , yougurt og citronsaft. smag til med salt og peber. (behøver som regel ikke mere salt)
| |
| Bedømmelse
Fra : malmin |
Dato : 26-03-12 18:56 |
| | |
|
Majs giver man til hønsene, ellers tag til Mexiko...
| |
| Kommentar
Fra : smuller54 |
Dato : 26-03-12 19:03 |
|
Buenas noches
@svendgiversen
Hasta luego
nogle af os elsker den slags
| |
| Bedømmelse
Fra : 3773 |
Dato : 26-03-12 19:13 |
| | |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke lave en bedømmelse til dette tip.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|