/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Tip
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
En erfaring rigere 2.
webgun har modtaget
10
point for dette tip
Fra :
webgun
Vist : 1072 gange
Dato :
23-10-09 16:50
Ang. at skære hasselback kartofler. Jeg så tippet med at stikke nåle gennem kartoflen( besværligt) og den med at bruge en grydeske af træ er også okay, men det må da være bare en lille smule bøvlet at skulle styre skeen også. Hvis kartoflerne er pænt store(eller skeen for lille) skal man flytte rundt på kartoflen flere gange.
Jeg bruger altid 2 "rørepinde". i ved dem af træ som man rører maling op med. de er ca 4 mm høje og jeg lægger dem på spækbrættet, paralelt med 4-5 cm mellemrum. kartoflen ligger du mellem pindene og skærer løs med en god kokkekniv. det er nemmere at styre, og du skærer aldrig igennem.
Det holder jeg på er det nemmeste.
Bedømmelse
Fra :
gril
Dato :
23-10-09 17:05
hvor svært kan det vær helt ærligt !!!
skær med en knive ned i gemmen kartoflen uden brug af alt muligt alt muligt mærkeligt hjælp
Bedømmelse
Fra :
malmin
Dato :
23-10-09 17:18
En skarp kniv, og så må man bare bruge øjnene til at se hvor dybt man skær+øvelse, så er det ingen sag at skære hasselback kartofler ud. Men find de kartofler der er så flade så muligt, der letter arbejdet
Bedømmelse
Fra :
vil.du
Dato :
23-10-09 17:44
skal man så spænde disse to rørepinde fast i spækbrættet med et par skruetvingere? Jeg mener....ellers er det da om at passe gevaldigt på
Hvor svært kan det være? Hold kniven i samme stilling mens du skærer, så vil din hånd, der hvor du kan få den til at ramme skærebrættet, stoppe kniven på nøjagtig samme sted hver gang kniven går gennem kartoffelen.
Bon appetit og god weekend
Bedømmelse
Fra :
Mad_Nuser
Dato :
23-10-09 18:11
Bedømmelse
Fra :
bauchmann
Dato :
23-10-09 18:32
Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke lave en bedømmelse til dette tip.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177580
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6409079
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.