/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Tip
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Madtid !!karry/kyllinge suppe
smuller54 har modtaget 5 point for dette tip
Fra : smuller54
Vist : 894 gange

Dato : 06-10-09 17:12

Jeg sad lige og blev sulten efter al den frikadellesnak, tænkte at denne opskrift fra et dameblad, som jeg har lavet med succes - og der er rigeligt til fryseren også.

Karrysuppe med porrer og kyllling.
12 personer !!!

400 g skrællede kartofler
400 g kyllingefilet uden skind og ben
200 g løg
200 g skalotte løg
400 g porrer
4 fed hvidløg (jeg bruger omkring 8)
40 g smør
2 spsk Madras-karry
1tsk. frisk ingefær hakket ( kan bruge stødt)
salt og peber
lidt revet muskatnød
2 liter god kalve boullion ( har selv brugt egen boullion fra kylling)
2½ del piskefløde ( kan tilsættes mere, må bare ikke blive til sauce)
tilbehør- godt brød
1. skær kartoflerne i 1 cm store terninger og kog dem 5 min. i vand tilsat salt. Dryp dem godt af. Skær løg og skalotteløg i tynde ringe, skær porrerne i ringe og hak. hvidløgene fint. Del kyllingekødet i små strimler.
2. Sauter kylllingekødet på alle sider i lidt smør, til det har taget farve. Tag kødet op.
3. sauter løg og skalotteløg i resten af smørret til de er klare. Tilsæt karry og rist blandingen godt igennem i 1-2 min.
4. tilsæt hvidløg, hakket ingefær, og muskatnød og vend det godt sammen.
5. tilsæt kartofler og porrer, krydr med peber og lidt salt og hæld boullion på. Lad suppen simre 10 min.
6. tilsæt kylling, kog yderligere 5 min.. Tilsæt fløde, kog igennem til suppen jævner lidt og smag til med salt og peber

godt til nytår


 
 
Bedømmelse

Fra : brorteil


Dato : 06-10-09 17:20



Kommentar

Fra : smuller54


Dato : 06-10-09 17:29

Kære brorteil
du er jo slet ikke til alt det her med mad, så hvorfor overhovedet kommentere det ??
Det er jo ikke første gang du rækker tunge

Bedømmelse

Fra : tjasse


Dato : 06-10-09 17:30

hmmm, måske vi skal til at finde opskrifter her:
http://www.dk-kogebogen.dk/
så kn vi da få masse af points.....
eller tips fra Familie Journalen

Kommentar

Fra : smuller54


Dato : 06-10-09 17:43

al den point snak- jeg er mere interesseret i at udveksle erfaringer med alle de opskrifter, som vi kan finde alle steder, der er nok af dem. Men det er dejligt at få dem som nogen har afprøvet- og give ideer til andre, med noget af det som vi synes er godt- men OK hvis det nu er yt, så skal jeg afholde mig fra det fremover - men madlavninger er nu det jeg er god til- andre har deres ekspertise indenfor IT mv. og det har jeg stor respekt for og jeg lærer meget af det.

Bedømmelse

Fra : 3773


Dato : 06-10-09 17:50

Foretrækker klart paprika-kylling til mange mennesker. Serveres med ris og/eller flütes. Ikke en opskrift jeg vil gemme.

Bedømmelse

Fra : 1133


Dato : 06-10-09 17:43


nu ved jeg ikke lige 12 petsoner men sikkert ok vi er kun 2 personer

Bedømmelse

Fra : supersine669


Dato : 06-10-09 17:48

Lyder som en SUPER lækker suppe.

Skal afprøves i week-enden.

Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke lave en bedømmelse til dette tip.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177580
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6409079
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste