/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Tip
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
rosiner til bagværk
susanna1974 har modtaget 30 point for dette tip
Fra : susanna1974
Vist : 563 gange

Dato : 30-03-09 16:01

Når man selv bager og bruger rosiner i kager eller brød, så er det en god ide at lægge dem i kogende vand et par min inden brug, det bliver de mere svampede og lækre af i slutprodukt. kh Sanne

 
 
Bedømmelse

Fra : BarkeBillen


Dato : 30-03-09 16:08

det virker

Bedømmelse

Fra : alimak


Dato : 30-03-09 17:09

Er det sådan man skal gøre.Fedt.Tak for tippet.
alimak

Bedømmelse

Fra : LA5


Dato : 30-03-09 17:18

Fint tip for dem der kan lide rosiner i bagværk. Her i huset er det kun mig der sætter pris på det

Bedømmelse

Fra : Camillasmoster


Dato : 30-03-09 17:43

Godt tip!

Men jeg kan nu godt lide, når de er lidt faste i det

Bedømmelse

Fra : sp4nker


Dato : 30-03-09 17:50

Fino fino

Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke lave en bedømmelse til dette tip.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177580
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6409079
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste