/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Tip
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Undgå sprængte glas - syltning
ingelein har modtaget 15 point for dette tip
Fra : ingelein
Vist : 1311 gange

Dato : 16-09-08 23:25

Hej
Når man hælder kogende lage ned i henkognings- eller syltetøjsglas er der fare for at glasset springer. Det gør det ikke, hvis man sætter glasset på et vådt håndklæde/viskestykke. Det er et ældgammelt trick. Min formodning er at varmen hurtigere ledes bort fra glasset. Jeg har aldrig oplevet et sprængt glas når jeg brugte den metode.

Man skal heller ikke sætte glasset i træk, f. eks. stå og fylde på glasset foran et åbent køkkenvindue.

Mange hilsner Ingelein

 
 
Bedømmelse

Fra : amdam


Dato : 17-09-08 00:39



Bedømmelse

Fra : o.v.n.


Dato : 17-09-08 01:19

Det vidste jeg ikke

Bedømmelse

Fra : Klumme


Dato : 17-09-08 01:42

Jeg har aldrig haft et sprængt glas, selv om jeg ikke har gjort som du skriver. Dog står glassene altid på et rent viskestykke, efter jeg hiver dem op af "atamonbadet".

Bedømmelse

Fra : flejsen


Dato : 17-09-08 10:49

Det ved alle da

Bedømmelse

Fra : marc43


Dato : 17-09-08 12:18

Man kan også bare sætte en metalske ned i galsset. Så leder den varmen væk.

Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke lave en bedømmelse til dette tip.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177580
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6409079
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste