/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Tip
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Os fra grillen
smik har modtaget
5
point for dette tip
Fra :
smik
Vist : 744 gange
Dato :
05-06-07 12:05
Ved optænding af grillen brænder det løse kulstøv af briketterne og giver en sort røg. Denne sorte røg er mindst og varer kortest tid, hvis der anvendes gode briketter. Hvis naboen fortsat er generet af røgen fra grillen, kan du med fordel strø groft salt på gløderne. Så holder de op med at ose og holder længere på varmen.
Bedømmelse
Fra :
jlbendtsen
Dato :
05-06-07 12:06
Bedømmelse
Fra :
refi
Dato :
05-06-07 12:08
Jeg vil mene "osen" skyldes fedtstof....
Det andet har jeg aldrig oplevet skulle give os - det må skyldes forkert optænding....
Bedømmelse
Fra :
o.v.n.
Dato :
05-06-07 12:20
Det med saltet har jeg ikke hørt før, det må prøves
er osen ikke grillen charme
Bedømmelse
Fra :
berpox
Dato :
05-06-07 12:20
Og hvad skulle saltet så gøre? Saltet er vand- og fedtsugende, og er fremragende til at suge fedt der drypper ned på gløderne for at undgå at det flammer op.
Men at saltet skulle binde trækulstøvet under optænding og forhindre røgudvikling? ....
Bedømmelse
Fra :
tjasse
Dato :
05-06-07 12:22
Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke lave en bedømmelse til dette tip.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177579
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6409074
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.