/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Tip
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Kogning af æg, energibesparende
netper har modtaget
0
point for dette tip
Fra :
netper
Vist : 574 gange
Dato :
19-06-02 18:41
Ca ½ dl vand kommes i en mindre gryde, æggene kommes i og gryden sættes på komfuret. Tænd på fuld varme. Når det damper kraftigt ud af låget slukkes for gryden.
Gryden skal stå på varmen i 10 min, hvorefter gryden tages af og kommer koldt vand på æggene.
Tips:
Virker bedst på elkomfur da gas ikke giver eftervarme. Ved gaskomfur kan forsøges at pakke gryden ind i håndklæder og sætte gryden under dynen i 10 min efter der slukkes for gassen.
Bedømmelse
Fra :
rcn
Dato :
20-06-02 09:55
Bedømmelse
Fra :
mcloud
Dato :
19-06-02 19:13
Bedømmelse
Fra :
Bjarne_H
Dato :
22-06-02 02:28
Bedømmelse
Fra :
pvlar
Dato :
22-06-02 16:39
Bedømmelse
Fra :
Picasso
Dato :
21-06-02 14:57
Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke lave en bedømmelse til dette tip.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177577
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6409071
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.