/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Tip
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Risengrød
Ysseven har modtaget 15 point for dette tip
Fra : Ysseven
Vist : 867 gange

Dato : 23-12-06 15:20

En sikker måde at få risengrøden lækker uden at brænde på, koger over eller at skulle røre i det meste af time er følgende:

Start som du plejer med at koge risengrøden op i mælken (se mængde og mål m.v. på posen). Når mælk med ris er kommet i kog, så tag gryden af komfuret, læg låg på og stil den helt nede på bunden af ovnen ved 90-100 grader (afhængig af ovnen) og lad den stå der i ca. 1 time (ved risengrød af ca. 1½ liter mælk).

Tag så gryden ud (ser ser lidt "sjovt" ud, fordi noget af mælken stadig ligger ovenpå), rør rundt og giv den få minutter på komfuret ved lav varme, så den kan samle sig!

Vupti: Færdig risengrød, som ikke er brændt på eller kogt over.

Glædelig jul...

 
 
Bedømmelse

Fra : oleeliassen


Dato : 23-12-06 15:29



Bedømmelse

Fra : Coliniiii


Dato : 23-12-06 15:31



Bedømmelse

Fra : johnl


Dato : 23-12-06 15:45

Helt fint

Bedømmelse

Fra : e.c


Dato : 23-12-06 15:58

Besked er givet videre til Chefkokken.

Bedømmelse

Fra : arly


Dato : 23-12-06 16:10



Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke lave en bedømmelse til dette tip.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177580
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6409075
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste