/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Tip
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Ukrudt eller....
Anakardian har modtaget 0 point for dette tip
Fra : Anakardian
Vist : 739 gange

Dato : 28-05-02 12:11

Vidste du at skvalderkål kan spises? Du kan bruge de friske skud i salat, men vær opmærksom på at de kan være lidt bitre i smagen.
Eller hvad med mælkebøtter? De friske blade kan bruges i salat og de gule kronblade kan bruges som drys på salaten eler til f.eks. at farve ris gule. Drys kronbladene ned i det kogende vand sammen med risene. Man behøver ikke at samle kronbladene op inden servering.

 
 
Bedømmelse

Fra : Picasso


Dato : 28-05-02 12:17



Bedømmelse

Fra : netper


Dato : 28-05-02 18:19



Bedømmelse

Fra : zonker


Dato : 29-05-02 09:28



Bedømmelse

Fra : gandalf


Dato : 29-05-02 11:04



Bedømmelse

Fra : gandalf


Dato : 29-05-02 11:04



Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke lave en bedømmelse til dette tip.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177554
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408857
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste