/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Tip
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Nem jævning af sovs.
benselense har modtaget
5
point for dette tip
Fra :
benselense
Vist : 1739 gange
Dato :
14-12-05 14:25
Når du har sky fra steg eller lignende, hvor der er lidt fedt i, hældes skyen i en gryde og der drysses mel ud over (den mængde man mener kan jævne sovsen). Lad gryden stå nogle minutter til melet har suget fedtet og er sunket til bunds. Nu piskes indholdet igennem og gryden opvarmes. Sovsen skal nu bare smages til og tykkelsen evt. reguleres med lidt mere væske.
Denne metode er langt lettere end at lave en opbagning, og man tilfører heller ikke ekstra fedtstof.
Egner sig godt til sovs til andesteg eller flæskesteg.
Hilsen Bente.
Bedømmelse
Fra :
vixen
Dato :
14-12-05 14:30
Bedømmelse
Fra :
SonjaAS
Dato :
14-12-05 14:50
Bedømmelse
Fra :
thulin
Dato :
14-12-05 15:00
Bedømmelse
Fra :
johannes2
Dato :
14-12-05 15:09
Bedømmelse
Fra :
dova
Dato :
14-12-05 15:13
Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke lave en bedømmelse til dette tip.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177580
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6409075
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.