/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Tip
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Nem jævning af sovs.
benselense har modtaget 5 point for dette tip
Fra : benselense
Vist : 1739 gange

Dato : 14-12-05 14:25

Når du har sky fra steg eller lignende, hvor der er lidt fedt i, hældes skyen i en gryde og der drysses mel ud over (den mængde man mener kan jævne sovsen). Lad gryden stå nogle minutter til melet har suget fedtet og er sunket til bunds. Nu piskes indholdet igennem og gryden opvarmes. Sovsen skal nu bare smages til og tykkelsen evt. reguleres med lidt mere væske.
Denne metode er langt lettere end at lave en opbagning, og man tilfører heller ikke ekstra fedtstof.
Egner sig godt til sovs til andesteg eller flæskesteg.
Hilsen Bente.

 
 
Bedømmelse

Fra : vixen


Dato : 14-12-05 14:30



Bedømmelse

Fra : SonjaAS


Dato : 14-12-05 14:50



Bedømmelse

Fra : thulin


Dato : 14-12-05 15:00



Bedømmelse

Fra : johannes2


Dato : 14-12-05 15:09



Bedømmelse

Fra : dova


Dato : 14-12-05 15:13



Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke lave en bedømmelse til dette tip.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177580
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6409075
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste