/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Tip
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
nemmere lasagne
bublebee har modtaget
10
point for dette tip
Fra :
bublebee
Vist : 643 gange
Dato :
02-09-05 12:44
ca 500 gr. hakket oksekød
1 dåse flåede/hakkede tomater
1 dåse tomatpuré
1-2 løg
1-2 fed hvidløg
salt, peber, oregano
mornay sauce
rasp
revet ost
Start med at skære løg og hvidløg i små fine tern. svits dem i en gryde og tilsæt kødet. Brun dettte. herefter tilsættes tomatpuré og flåede/hakkede tomater. (plejer at blende dette først)
Krydderier tilsættes efter smag.
Dette skal bare stå og simre mens det små koger i 5-10 min.
Kan evt komme gulerødder, majs eller andet i også. (plejer at bruge majs)
Herefter tager du dit fad. Lægger sauce, mornay sauce og plader skiftevis. Slut af med mornay sauce.
Giv lasagnen ca. 35 min. i ovnen ved 180 grader. Tag den ud. Drys med rasp og revet ost og giv igen 5-10 min.
Så er denne færdig. server evt salat til.
Bedømmelse
Fra :
Rina2
Dato :
02-09-05 12:44
Bedømmelse
Fra :
erling_l
Dato :
02-09-05 12:59
Bedømmelse
Fra :
grethes
Dato :
02-09-05 12:56
Bedømmelse
Fra :
arne.jakobsen
Dato :
02-09-05 13:10
Bedømmelse
Fra :
ba45
Dato :
02-09-05 12:47
Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke lave en bedømmelse til dette tip.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177579
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6409074
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.