/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Tip
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Citron i forstøverflaske!
arne.jakobsen har modtaget
15
point for dette tip
Fra :
arne.jakobsen
Vist : 1036 gange
Dato :
04-08-05 20:54
Mange ingredienser i køkkenet har en tendens til at blive misfarvede når de udsættes for ilt, det anbefales derfor ofte at dryppe lidt citronsaft ud over dem for at undgå dette. Avocado f.eks. og æbler. Men det er jo ikke sikkert at man ønsker citronens surhed. Det er heller ikke spor nødvendigt med REN citronsaft.
Jeg har en lille forstøverflaske stående i køleskabet. Denne indeholder en blanding af kogt, afkølet vand tilsat ren citronsaft. Blandingsforholdet er kun 5:1 (vand:citron). Det virker efter hensigten og tilføjer ikke nogen særlig citronsmag.
I øvrigt er det meget nemmere med forstøveren end at stå med en halv citron og prøve at ramme alle stykkerne jævnt. Nogle få sprøjt med forstøveren lægger et jævnt og tilstækkeligt lag.
Bedømmelse
Fra :
granslam
Dato :
04-08-05 20:58
Bedømmelse
Fra :
Brunders
Dato :
04-08-05 21:06
Bedømmelse
Fra :
Nordsted1
Dato :
04-08-05 21:10
Bedømmelse
Fra :
meldgaard
Dato :
04-08-05 21:10
Bedømmelse
Fra :
Eyvind
Dato :
04-08-05 21:32
Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke lave en bedømmelse til dette tip.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177579
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6409075
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.