|
| Opskrifttyven arbejder hårdt Fra : Klumme | Vist : 1867 gange 110 point Dato : 22-06-10 01:47 |
| | |
| Kommentar Fra : Klumme |
Dato : 22-06-10 07:26 |
|
Rigtigt ræssoneret. Men det er påfaldende, at så mange skulle have stjålet fra hans beholdning af opskrifter. Desuden er Per en smule ordblind, og det er derfor også påfaldende, at "de andre" i så fald ikke ville rette hans stavefejl - Folk som staver korrekt kan ikke fordrage at levere stavefejl videre. Desuden har han indrømmet, at han gør som jeg angiver....nemlig "stjæler" opskrifter med arme og ben (og dermed overtræder loven om ophavsret), idet hans mantra er kvantitet frem for kvalitet
| |
|
Citat gør som jeg angiver....nemlig "stjæler" opskrifter med arme og ben (og dermed overtræder loven om ophavsret), |
Og hvor meget har du ikke selv sakset fra andre sider og lagt herind...
| |
| Kommentar Fra : Klumme |
Dato : 22-06-10 14:17 |
|
He He.... ja det burde jeg, men det handler om principppet om beskyttelse af ophavsrettighed. Deter ikke så meget mine små opskrifter det handler om...ski med dem.
Der skal så lidt til, for at hans fremgangsmåde er acceptabel. Han skal anstændigvis bare opgive kilden til sine opskriftskopier. Men fjoget elsker jo at føre sig frem, som den store gastronomiske kunstner og lade folk tro, at det er opskrifter han har udviklet.....så han kan sole sig i folkets beundrende klapsalver (i lånte fjer ) Hvor ynkeligt
Han har truet med bål, brand, politi og advokater og hvad ved jeg LOOOL...Jeg er kold i røven. Han kan gøre hvad han vil. Tyveri er og blir' det
| |
| Kommentar Fra : 1133 |
Dato : 22-06-10 14:40 |
|
Ellers kan Kanduteamet jo blot smide mig ud LOOL Det er jo alligevel ikke det store man går glip af mere
ja bare de gjorde det du er og bliver et stort brokke hoved altid negativ
prøv at se posivtivt
| |
| Kommentar Fra : Klumme |
Dato : 23-06-10 14:53 |
|
De har nogle brugere osse Granner, men hovedparten af opskrifterne er nogen han støvsuger internationalt på nettet. Det ved jeg med sikkerhed, idet jeg for flere år siden oversatte en del af dem for ham.
Det er synd, at han i mine øjne ødelægger en ellers god idé. Hvad er problemet for Per - kogebogen.dk - at skrive kilden til de opskrifter han lægger ud på sin side?
Problemet er, at han så ikke selv står som den store Paul Bocuse, Michel Guérard, Paul Cunningham, Gordon Ramsey, René Redzepi, Bo Beck osv osv. Det er dette systematiske og i mine øjne patetiske tyveri, der støder mig og forøvrigt samtidig er ulovligt...jvnf. lov om beskyttelse af ophavsret.
Bortset fra det, så er der mere end skide skønt i Nordjylland. Høj sol...blomsterkummerne er tilplantet osv osv
| |
| Kommentar Fra : piaskov |
Dato : 23-06-10 15:17 |
|
Citat Bortset fra det, så er der mere end skide skønt i Nordjylland. |
Ja der er simpelthen gudeskønt.
Jeg ved jo ikke hvor du er i det nordlige Klumme.
Men vi har næsten lige været i Hanstholm på camping.
Jeg siger dig ... sjældent har vi oplevet sådan en natur.
Kort og godt SKØNT.
Fortsat god ferie Klumme.
| |
| Kommentar Fra : granner01 |
Dato : 23-06-10 19:12 |
|
Hej Klumme
Jeg er enig i at hugger man tekster fra nettet, så angiver man kilden.
Og jeg er ikke misundeligt på den luft og de blomster. Og solen skinner også her. Og vi har blomster i overflod. Og klodsede fugleunger der er til stor morskab. Men jeg glæder mig til at besøge Nordjylland til september.
| |
| Kommentar Fra : pifo |
Dato : 07-07-10 21:42 |
|
Jeg er enig med dig i, at det er sund fornuft at opgive kilden, hvis man kopierer - og ikke mindst giver rette ejermand æren. Jeg ser din pointe i, at Per er ordblind, og at disse stavefejl går videre i systemet. Hvis han læser dette, kan det jo være, at han forstår at hans database ikke bliver mindre værd af at skrive henvisninger til rette ejermand?
Når det er sagt troede jeg, ligesom granner01, at det var brugerne og ikke ham selv, der lagde opskrifterne ind. Og så kan det jo være temmelig svært for ham at vide om det er brugernes egne idéer eller om det er hans.
| |
| Kommentar Fra : Klumme |
Dato : 08-07-10 03:26 |
| | |
| Kommentar Fra : pifo |
Dato : 08-07-10 05:07 |
|
hmm, jeg kan se, hvad du mener. Dumt af ham.
Har du skrevet direkte til ham? Er han her på Kandu? Er det også dine opskrifter, han "hugger"?
| |
| Kommentar Fra : Klumme |
Dato : 08-07-10 07:09 |
|
Ja han er på Kandu under nicket netper. http://www.kandu.dk/userprofile.aspx?uid=22843
Næææ det er såmænd ikke mine få opskrifter han stjæler, men jeg har i tidernes morgen for 6 - 7 år siden oversat en del opskrifter for ham fra engelsk og tysk, som han stjal ude på nettet. Dengang var jeg ikke klar over hvor omfattende hans tyveri var. Da jeg opdagede dette stoppede jeg. Der er et 100 % dokumenteret autentisk tyveri fra Kandubrugeren Frieda, hvor han efter hun havde lagt en opskrift ud på Kandu, øjeblikkelig kunne finde den i hans tyverisamling - Du kan prøve at granske i hans historik.
Han er fuldkommen besat af tanken om at "eje" verdens største kogebog og skrupskider på, hvordan han får opskrifterne, som grundet hans eklatante manglende kendskab til gastronomi samt hans ordblindhed ofte er fyldt med fejl, mangler og målforvirring. Men det interesserer ham ikke...bare han kan få pumpet endnu en opskrift ind i bogen - Hos ham er der kun en ting der tæller...kvantitet frem for kvalitet...ynkeligt!!!
| |
| Kommentar Fra : Klumme |
Dato : 08-07-10 13:34 |
|
Citat Det modbeviser vel egentlig også din påstand om at der ikke bliver anført kilde på opskrifterne |
Gider du lige klynke et andet sted og lade være at tro, at Kandubrugere er så snotdumme, at de tror at fordi du fremviser ET eksempel med kildeangivelse, er det et bevis for at min påstand er urigtig. Hvis man gider, kan man jo bare bladre i din stjålne samling og se, at langt de fleste opskrifter er UDEN kildeangivelse
Du skriver videre [CITATder er rent faktisk brugere som indsender opskrifter[/CITAT] Ja gu er der da det, og hvad er så problemet med at kildeangive disse opskifter? Du modtager dem vel ikke anonymt.
Per du ævler uden om...Faktum er at du i din blodrus har indset, at jo flere opskrifter du smider ind i "bogen" jo flere opslag kan du registrere og dermed overbevise annoncører om, at din side er så og så godt besøgt og dermed sælge dem reklameplads, som jo sikkert er en lukrativ forretning. Og så skider du på hvem der har skrevet hvad...det er kun pengene som tæller for dig.
Det går samtidig som en rød tråd igennem hele sitet, at du er ganske uinteresseret og uvidende i og om gastronomi, da du ellers bare som eksempel, ville korrigere for de slåfejl, målfejl, stavefejl, forplumringer og begrebsforvirringer som for tit forefindes i dine stjålne opskrifter.
Så enten finder du dig i at blive flashet i tide og utide, så din usmagelige og ynkelige metode bliver synlig for enhver eller osse hiver du mig i retten eller allerbedst....du laver dit koncept om og kildeangiver fremover alle de opskrifter som du lægger ind på www.kogebogen.dk
| |
| Kommentar Fra : Klumme |
Dato : 08-07-10 13:40 |
|
Sorry. Den hedder: www.dk- kogebogen. dk
| |
| Kommentar Fra : Klumme |
Dato : 13-07-10 05:31 |
| | |
| Kommentar Fra : Klumme |
Dato : 13-07-10 11:46 |
| | |
| Kommentar Fra : Klumme |
Dato : 13-07-10 12:01 |
|
Og dette tyveri er så veldokumenteret at det skriger i øjnene. Bemærk at der i debat.sol's opskrift er en stjerne ud for hver linje i fremgangsmåden. Når man kopierer dette ind i Kogebogen.dk's system bliver stjernerne forskudt. Ikke engang dette gider denne tyvagtige gastronomiske dværg at korrigere for. Hvor ynkeligt
Citat Sol.dk's udgave:
*Skær laksen i små tern
*pres citronsaft over
*hæld hakket purløg ved
*blend løg
*hak evt. kapersne groft
*bland creme fraiche, dijonsennep og salt
*vend det hele sammen.
*Smag til med evt lidt ekstra salt, citronsaft, kapers, og eller dijonsennep.
*lad trække 1 times tid i køleskab og VOILA...
UHMMM, guf for ganen!
Kogebogen.dk's udgave (tyveri):
*Skær laksen i små tern *pres citronsaft over *hæld
hakket purløg ved *blend løg *hak evt. kapersne groft
*bland creme fraiche, dijonsennep og salt *vend det hele
sammen. *Smag til med evt lidt ekstra salt, citronsaft,
kapers, og eller dijonsennep. *lad trække 1 times tid i
køleskab og VOILA...
UHMMM, guf for ganen! |
| |
| Kommentar Fra : Klumme |
Dato : 13-07-10 12:05 |
|
Kan godt se, at du skriver "indsendt af tofly", men jeg tror ikke en skid på dig mere!!!
| |
| Kommentar Fra : Klumme |
Dato : 12-08-10 14:58 |
| | |
| Kommentar Fra : Tanjaa |
Dato : 12-08-10 17:30 |
|
Citat Og den ynkelige kopityv fortsætter: |
Citat Det ved jeg med sikkerhed, idet jeg for flere år siden oversatte en del af dem for ham |
Nå det er dér skoen trykker
(hæleren er lige så slem som stjæleren)
Har han ”glemt” at dele rovet med dig, ?
Hvis der er nogen der er ynkelig, må det da være dig
Du er et stort FJOLS, - du er jo bare misundelig fordi han scorer kassen,
og du ikke har hjerne til at gøre det samme,
nu har du brokket dig over den kogebog 50.000 gange
misundelse er en meget kedelig egenskab
hold den for dig selv, og lad være med at blande KANDU brugere ind i dine private anliggender,
medmindre vi også hører modpartens synspunkt,
hvem kopierer hvem ?
hvad er det du går glip af ?
er det måske dig der har ophavsretten til samtlige opskrifter
hvis du googler stegte frikadeller,
vises der ca. 127.000 resultater, og ingen er med kildeangivelse,
det skyldes at de ikke er copyright, altså ganske almindelige retter,
de retter der er værd at skjule, kommer ikke ud på nettet,
| |
|
- tak ska' du ha'...
- enten er tanjaa gift med tyven, eller osse har hun/han fået salmonella...
Citat hvem kopierer hvem ? |
- og er heller ikke i stand til at læse...
| |
| Kommentar Fra : Klumme |
Dato : 12-08-10 20:17 |
|
BajBaj Tanja. Du fatter ikke en skid, men sån er det jo med nogle
| |
| Kommentar Fra : smuller54 |
Dato : 12-08-10 21:09 |
|
Jeg synes desværre at kogebogen får lidt for meget reklame denne vej.
Jeg har forlængst droppet den af min favoritliste. Den er uoverskuelig og der er alt for meget gejl.
Hvem fanden har brug for at få vist 1000 opskrifter på frikadeller ?
Vi kan sagtens google os til diverse opskrifter - uden kogebogen.dk.
Men jeg finder mange andre sider som dels giver lidt guide på, det sunde eller det fedtfattige eller det økologiske osv. Kogebogen er en stor sammeblanding.
Ja, det var så min mening.
| |
| Kommentar Fra : Klumme |
Dato : 12-08-10 21:53 |
|
Nå nå.... lool Min agenda var egentlig, at åbne øjnene på diverse brugere, så de beviseligt kunne se hvor latterlig hans website er. Manden er komplet blottet for gastronomisk kunnen og har som overordnet mål blot fuldkommen ukritisk at skovle så mange opskrifter sammen som overhovedet muligt.
Han magter eller gider ikke engang rette stavefejl, forståelsdesfejl, mængde / målfejl - Det er så amatøragtigt foruden at det er ulovligt det han laver. Desværre har idioten oven i købet kassesucces med det, idet diverse firmaer som reklamerer på siden er skøjte ligeglade hvor dårlig hans side er eller hvor han har opskrifterne fra...De ser kun på hvor stort flowet er på siden. Og desværre er der alt for mange dumme dänen som klikker ind på hans ualmindelig grimme og dårligt konstruerede kopiside..... formentlig fordi de ikke selv aner en skid om opskrifter, mad & gastronomi, men synes at en frituregrilkylling m pomfritter, irgrøn agurkesalat, salatmayo og dårlig ketchup fra campingpladsen er gourmet så det basker
| |
| Kommentar Fra : smuller54 |
Dato : 12-08-10 22:03 |
|
Jeg tror mange her, jeg selv incl. har fået øjnene op for det du skriver og vil bevise. Det var i hvert fald en øjenåbner for mig, allerede da du skrev om det første gang efter jeg kom her. (efterhånden lang tid siden)
Så det har du opnået.
Når jeg skriver meget ret- så er det fordi, at der kommer rigtig mange klik dertil - fordi de fleste jo lige vil tjekke.
Men det er en side, som dukker op hvergang der søges. Jeg synes det bedste vi kan gøre er at give så meget inspiration og så mange links til OK sider og opskrifter, så det simpelthen bliver helt overflødigt at søge hen på kogebogen.dk.
| |
| Kommentar Fra : Klumme |
Dato : 17-08-10 23:25 |
|
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
Fik mig en lårklaskende griner, da jeg så denne opskrift. Den viser med al ønskelig tydelighed, hvor meget (lidt) idioten og kopityven ved om mad og gastronomi i det hele taget
http://www.dk-kogebogen.dk/opskrift2/visopskrift.php?id=14184&Luksus%20H%C3%B8nsesalat
Hønsesalat med mandariner og rejer...Hold på hat og briller - det må være det man kalder fusionskøkken på højt plan LOOOL Billedet, som er taget af den store gastronom og madkunstner himself, (copyright beskyttet naturligvis.....ingen skal stjæle fra ham LOOL) ligner osse en dødlækker luksushønsesalat Hvor kan jeg brække mig
Mon kopi-Joe har været på tyvebesøg her: http://www.madabc.dk/frontpage.aspx?id=0&l=L&dbid=cac432cb-e155-40ed-ae76-622b8503b649
Bemærk stavning af aspages (asparges) som idioten ikke engang retter, men det er måske fordi hans staveplade er til rensning
| |
| Kommentar Fra : Morganza |
Dato : 22-08-10 12:02 |
|
Helt ærlig Klumme
Skulle du ikke stoppe din krig mod dk-kogebogen nu,det kan du slet ikke være bekendt.
Dk-kogebogen er en ganske udemærket samling af rigtig gode opskrifter,jeg og mange andre
benytter den tit,det med at kilden ikke er anført,er ikke helt rigtig,vel da?
Desuden er der rigtig meget hjælp at hente,hvis man er nybegynder og ikke lige har mor
ved hånden.
Så Klumme,hvis du har et udestående med Per,skulle i så ikke ta`den på tomandshånd,så kan i
skiftes til at klaske lår,det kommer slet ikke andre ved.
| |
| Kommentar Fra : Klumme |
Dato : 22-08-10 12:13 |
|
Du har vist ikke rigtig forstået, hvad det drejer sig om Morganza. Forresten....Hvad skal en begynder med en opskrift, som er mangelfuld eller direkte fyldt med fejl, fordi ejeren af denne stjålne kopisamling ikke aner en hujende fis om mad og opskrifter.
Fortsæt du endelig din brug af siden, hvis du synes det er i orden at stjæle andres opskrifter og du i øvrigt ikke ønsker at udvikle din gastronomiske kunnen, men ønsker at lære at man blander rejer i hønsesalat LOOL Hvad blir det næste....spegepølse med nutella... Tjaeeeee
Og det eneste jeg har udestående med Per er, at at han er en tyveknægt, som uden skrupler plagierer andres opskrifter og markedsfører dem som sine egne...YNKELIGT
Atter en af kogebogen.dk's 31.000 (stjålne) opskrifter
| |
| Kommentar Fra : Morganza |
Dato : 22-08-10 12:28 |
|
Klumme
Jeg har hentet flere opskrifter på dk-kogebogen,de har været ganske udemærkede,
jeg kan ikke smage at de er stjålne. Jeg har også hentet flere,hvor kilden var anført.
Hvis der ikke er copyright og opskrifterne er frit tilgængelige,så synes jeg da at det er ok
at samle dem på eét sted,det gør det trods alt mere overskueligt.
| |
| Kommentar Fra : Klumme |
Dato : 22-08-10 12:59 |
|
Jammen du har fuldkommen ret Morganza. Princippet bag kogebogen.dk er genial, hvad jeg osse tidligere har skrevet. Alverdens opskrifter samlet et sted. Men det er den ondehylemig ikke i orden at man uden skrupler totalstøvsuger nettet for opskrifter og klasker dem ind i sin egen kogebog og undlader at skrive kilden...for på den måde at fremstå som den store gastronomiske kunstner.
Jeg ved jo fra tidligere, at manden ikke har meget forstand på gastronomi, hvilket osse tydeligt ses på de opskrifter han kopierer ind. Forståelsesfejl, målfejl, slåfejl osv osv bliver ikke rettet. Hvis man er lidt ærekær med sin hobby, så ville det være naturligt at korrigere for den slags. Som jeg tidligere har anført, er han gået i en blodrus (opskriftrus), hvor det eneste der tæller er, at skovle så mange opskrifter sammen som overhovedet muligt. Pudsigt nok...eller måske snarere paradoksalt, så husker han punktligt at angive © tegnet ved sine billeder. Mon han er bange for at nogen stjæler hans billeder??
| |
| Kommentar Fra : Morganza |
Dato : 22-08-10 19:26 |
|
Måske har du ret Klumme,meeeen
Jeg hugger sgu da af og til en vittighed eller strikkeopskrift,
hvis der ikke står noget om,at man ikke må,så er det vel
offentligt tilgængelig,ellers vil jeg da nok synes,at man skal
beholde det hjemme hos sig selv og ikke lægge det ind
på nettet.
| |
| Kommentar Fra : Morganza |
Dato : 22-08-10 19:35 |
|
Ps. Klumme
Den hønsesalat ser sgu da godt ud,hvis der kun var en måde at
lave hønsesalat på,så nåede vi jo aldrig videre.
Hvad skulle vi så med en kogebog,hvis vi ikke skulle prøve noget nyt.
F..... godt vore forfædre fandt ud af udnytte ilden,ellers havde det
sgu været en sej høne.
| |
| Kommentar Fra : Klumme |
Dato : 22-08-10 20:19 |
|
Jeg opgiver. Din respekt for klassiske retter kan åbenbart ligge et meget lille sted. Den med ilden er jo ligemeget...for selv om hønen havde været sej uden ildens fortryllende egenskaber, så havde vi jo ikke prøvet andet. En hønsesalat er en hønsesalat og en rejesalat er en rejesalat. Skal du blande dette, så kald det noget andet, så vi undgår denne begrebsforvirring og devaluering af klassikerne.
| |
| Kommentar Fra : Morganza |
Dato : 23-08-10 10:39 |
|
Sig ikke det jeg er trods alt en gl landhusmor,så jeg ved sgu
godt hvordan det hænger sammen,men jeg er også åben for
nye tiltag.
Jeg sad for øvrigt lige og så noget fra restaurant Noma i aftes,
det er da også gl. retter med noget nyt tilført,bla brugte de skind
fra mælken til at lægge ovenpå som pynt/camoflage,det ville jeg
dog alligevel ha`smidt væk
| |
| Kommentar Fra : Klumme |
Dato : 09-09-10 19:25 |
| | |
| Kommentar Fra : Klumme |
Dato : 09-09-10 19:39 |
|
Forresten...Så rager det mig en høstblomst hvad du synes!!!
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Dette spørgsmål er blevet annulleret, det er derfor ikke muligt for at tilføje flere kommentarer.
| |
|
|