|
| Kommentar Fra : Klumme |
Dato : 21-12-07 16:17 |
|
Langtidsstegning 160 gr. Lav anden dagen før. Lad den blive kold inden du trancherer den. Lige til at varme dagen efter så du ikke skal køre 2 hovedretter samtidig som skal have forskelligt
| |
| Accepteret svar Fra : guddaRap | Modtaget 110 point Dato : 21-12-07 16:24 |
|
En god ide er også at bruge stegepose.
fMan kan også salte anden og stegen med 10 g salt pr. kg kød og lægge det i stegeposen dagen før. fHerved forhøjes smagsværdien.
Ellers er mener jeg også at langtidsstegning er afgjort bedst. Og jeg steger også dagen i forvejen, så man slipper for at stå der og blive helt fedtet ind. Når andestegene er kolde skæres de i passende stykker og lægges i et fad klar til at blive varmet/grillet næste dag.
http://www.foedevarestyrelsen.dk/FDir/Publications/2002001/Rapport.pdf
Her kan du læse og det... God appetit
GuddaRap
(skal forøvrigt prøve det samme med mine egne moskusænder )
| |
| Kommentar Fra : refi |
Dato : 21-12-07 16:40 |
|
Går absolut også ind for langtidsstegning....
160 grader og 50% mere tid...... (end normalstegning)
| |
| Kommentar Fra : Klumme |
Dato : 21-12-07 16:42 |
| | |
| Kommentar Fra : Klumme |
Dato : 21-12-07 16:46 |
|
Citat Læg anden med brystet nedad på en bradepande med rist og sæt den i en 130 grader varm ovn. Hæld vand i bradepanden og lad den stege fire timer, inden den vendes og steges yderlig halvanden til to timer. I alt skal stegetiden være på ca. 6 timer.
Nu skulle skindet være sprødt og lækkert, anden er saftig og mør, meget velsmagende og ikke svundet særlig meget. Giv evt. Lidt hård varme eller grill de sidste minutter. |
Skindet gir du et knald dagen efter, når du luner den UDSKÅRNE and
| |
| Kommentar Fra : Klumme |
Dato : 21-12-07 16:49 |
|
Lidt mere uddybet.
Citat -Rens anden, gnid den ind og udvendig med salt og peber. Fyld anden med æblebåde og svesker. Luk hullet ved fyldningen med en kødnål. Indstil din ovn til 130°C.
-Læg en rist over bradepanden. Læg den klargjorte and med brystsiden nedad på risten i bradepanden. Hæld ca. en liter vand i bradepanden. Sæt den i ovnen.
-Lad den stege sådan i ca. 4 timer. Vend anden og lad den stege videre med brystsiden opad i 1 3/4 til 2 timer mere. I alt ca. 6 timer.
-Lav eventuelt sovs af skyen fra bradepanden.
-TIP: Hvis det er mindre ænder skal der steges 2. |
| |
| Kommentar Fra : Klumme |
Dato : 21-12-07 16:50 |
|
And er guf for dellerne LOOL
Citat Energifordeling pr. person:
Protein: 11%
Kulhydrat: 4%
Fedt: 85% |
| |
| Kommentar Fra : Klumme |
Dato : 21-12-07 17:09 |
|
Jaaaa Tilde, vel er det lang tid, men det blir godt.
| |
| Kommentar Fra : Klumme |
Dato : 21-12-07 17:11 |
|
Hvis du vælger den metode, skal du bare huske IKKE at skære i den før den er kold. Den falder fra hinanden og det blir noget misk mask, hvis du gør noget før den er kold. Så ud af ovnen på risten og hen i vindueskarmen (så katten ikek kan nå den hvis du bor i stuen) til den er kold
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|